Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Starzec Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2024 a ja chcę kochać nic więcej tylko tyle motyle czuć i pieścić czule zachodem słońca bez końca choć on w tytule 13
Alicja_Wysocka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Starzec Niby niewiele, zatem spełnienia życzę :) 1
Rafael Marius Opublikowano 28 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Starzec Nie ma to jak wiersz o motylkach. 1
Starzec Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2024 @Alicja_Wysocka Dziękuję, nie jestem pazerny :) Pozdrawiam:) @Rafael Marius być motylem, czuć motyle, zawsze na czasie:)) Dziękuję i pozdrawiam:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @Starzec Bo dla kochania, co się zanosi Te poczekania, o więcej prosi Mądre pisanie Jestem na tak Pozdrawiam miło, M. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 kogo lub co ty pragniesz kochać że ma wystarczyć i nic więcej a może czule pieścić kota lub pełną kibić i w sukience :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 29 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 Każdy chce, problemem jest żeby kochać ze wzajemnością, co częste nie jest, w przeciwnym razie, to boli. Pozdrawiam. 1
Starzec Opublikowano 29 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2024 @poezja.tanczy dziękuję i pozdrawiam:) @Jacek_Suchowicz nie powiem, to tajemnica:)) Dziękuję i pozdrawiam:) @Marek.zak1 to prawda, bo kochać z wzajemnością, to najwyższa półka kochania. dziękuję i pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi