Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Leszczym Opublikowano 17 Czerwca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 Gdy poeta porusza się po nieco innych i trochę odleglejszych orbitach niż przyziemny czubek nosa, choćby ładny, bywa że nieco więcej niebezpieczeństw na niego czyha. Orbity zamiast oczu kłaniają się do pasa. Warszawa – Stegny, 17.06.2024r. 8
Amber Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 @Leszczym Taka orbita to cios poniżej pasa.:)) 1
Leszczym Opublikowano 17 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2024 @Amber Tylko czyj cios zadany, a czyj oberwany? ;)) @Konrad Koper A tak mnie coś naszło przy okazji kupna tomiku poezji Różewicza... 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Leszczym Panie, dobre to to... :) Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @MIROSŁAW C. Dobre? I o to chodzi :))
Dared Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Leszczym Zazdraszczam, żeby dojść do tego że mój czubek jest ładny, trzydzieści lat, nie potrafię do niego wrócić 1
Leszczym Opublikowano 18 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2024 @Dared Nie ma czego zazdrościć. Ot tekścik, mini minimalne takie i nic więcej. Po prostu nic więcej. Może jakby komuś się chciało jak mi doszukałby się tutaj w kilku wyrażeniach kilku różnych płaszczyzn interpretacyjnych :)))
Bożena De-Tre Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Leszczym A mnie się .......się nikt nie kłaniał to zakupiłam luster więcej, Dobry tekst z płaszczyznami.Idę spojrzeć w lustra swoje.Pozdrawiam tradycyjnie ... bez lustra. 1
Starzec Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Leszczym dlatego przełamujmy schematy, pomimo..... Pozdrawiam:) 1
Leszczym Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre Lustra ważna rzecz. A i poeci potrafią czasem lustra przypominać. I jak tak robią mogą być uznani za niezłych. Cel jest taki żeby w twoim tekście jak najwięcej osób się odzwierciedliło :) @Starzec A jak się udaje - jesteśmy dobrzy w tym co robimy :)
Dagna Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 Fajny pomysł Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , ale wiersza brak ;)), pozdrówki 1
poezja.tanczy Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2024 @Leszczym Bo na orbity, i ich skarania Uśmiech kobity, własnego zdania Tak, twoje rozmyślania jak zwykle ciekawe Duży plus! Pozdrawiam miło, M. 1
Bożena De-Tre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 Mam lustro i polecam.Bożena Denys-Trela....LUDZIE W BIEGU.wydawnictwo Sorus.Niech moje orbity krążą zatem.....pozdrawiam serdecznie Tym którzy mnie zmotywowali swoją obecnością serdecznie dziękuję za każdą uwagę.... 1
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Dagmara Gądek Ostatnio mniej wierszy piszę :)) @poezja.tanczy Super, ale samym uśmiechem z drugiej strony człowiek nie żyje :)) No ale nie wymagajmy za wiele :) @Bożena De-Tre Jak wcześniej prywatnie chętnie bym zanabył ;)) 2
Bożena De-Tre Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Leszczym Oczywiście , z przyjemnością i ciekawością wymienimy się . Dziękuję z pozdrowieniem
Leszczym Opublikowano 20 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2024 @Bożena De-Tre Super ;))
corival Opublikowano 21 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2024 @Leszczym Zgadzam się, choć z mojej perspektywy widzę Orbity, orbity i orbitki... co najmniej. Sensu to jednak nie zmienia. No, może jedynie skalę... i może coś jeszcze... Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @corival Ojoj mam czasem kłopoty z sensem. Ale jedno już wiem, że tutaj o żart się rozchodzi... jeden wielki lub mały dla odmiany żart :) 1
corival Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2024 @Leszczym Jak wiadomo dobry żart tynfa wart, więc jest doskonale. Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi