Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Jacek_Suchowicz 7 295
Opublikowano (edytowane)
oj przypomniałeś
wciąż "Noc po ciężkim dniu"
w liceum grała mi w uszach
a z deski wyciąłem już
gitarę - słoń stanął mi na uszach
a potem dźwięczał wciąż "Michael"
"Hej Jude" w głowie się ścielił
"Procom Harum" śnił mi się
z "Bielszym odcieniem bieli"
...
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Potwierdzam, naleśniki z owocami. Z mrówki, czyli z ulicy,.....:). Pozdrawiam. -
Przez Maciej_Jackiewicz · Opublikowano
pogrążony w rozpaczy zabijam głód serca i karmię się nadzieją że powróci trzeciego dnia zmartwychwstanie przecież obiecał a Jego Słowo najwięcej znaczy błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli też nie bądź Tomaszem już lepiej marnotrawnym synem w godowej szacie Ufam Tobie mój Panie powtarzam w myślach zmęczony mimo że życie nie jest kolorowanką a ty bezimienna siostro i bracie dlaczego na targu gdzie handlują Judasze kupić chcesz wszystko za marne trzydzieści srebrników nie pamiętasz że zostałeś wybrańcem lub wybranką jednym wskazaniem z wysoka ze świata pełnego bluźnierczych okrzyków i wraz z tymi co powrócą z każdego szlaku i każdej strony z drogi która prowadziła donikąd powrócą choć nic na zawsze nie jest tu nasze prócz koszuli pokutnej bez guzików -
Przez beta_b · Opublikowano
@Marek.zak1 jadłeś dziś śniadanie na tarasie. Wracałam właśnie z lasu, a nie z mrówki :D bb -
Przez Manek · Opublikowano
@Domysły Monika, @Marcin Tarnowski Miło mi, że zajrzeliście i się Wam wiersz spodobał. Pozdrawiam -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
Mnie też po zimie potrzeba ciepła i słońca, więc kiedy mogę, to się wygrzewam. Pozdrówki z mrówki:).
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne