Natuskaa Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2024 odmierzyłam ciebie z metra jak krawiec wzięłam nożyczki wycięłam co się pruło czy teraz mi pozwolisz założyć że pasujesz do modelu do projektu czy nie skurczysz się strachem lub innym głodem zakończonym czy nie rozwleczesz się na dekady lub eony czy nie wypłowiejesz od blasku księżyca słońca lub olśnień czy mogę ci zaufać ustalam kolor nitki a ty leżysz spokojnie na kolanach ułożony jak kot rozciągnięty i zaczynasz mruczeć zaklęcia na fason wzorniki przykładając wszystko się zgadza jesteś tym materiałem który jest potrzebny na który czekają sklepy i witryny o którego zawalczą delikatne dłonie byle cię przywdziać byle w tobie kroczyć całkiem po nowemu 6
poezja.tanczy Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2024 @Natuskaa Bo nowe otwarcie, i nowe rozstroje To jest jedno zwarcie, gdy kochają oboje Piękny wiersz Fajnie pokazana rzeczywistość Pozdrawiam miło, M. 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2024 to jest najgorsze co może być mierzyć faceta do projektu z tego wiadomo nie wyjdzie nic czmychnie i zrobi to z efektem facet sam w sobie to jest gość on wokół palca świat zagina czasem też zrobi coś na złość jest głową którą kręci szyja :) 1
Natuskaa Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję :) Pozdrawiam To jest wiesz bez wskazań na płeć możesz zobaczyć kogo chcesz to może być ten facet - gość co przyjdzie a wyjdzie jak złość to może być dusza wolna co do miłości jest zdolna :) Dziękuję i pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi