Leszczym Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2024 (edytowane) A ja tylko dobrze, ba, najlepiej jak się da ci życzę, więc nie dziw się aż tak, że nie siebie z tobą żenię (ze mną droga do nieba jest dużo za daleka), a ty widząc co wyprawiam przezywasz mnie psem ogrodnika, czego zwyczajnie nie mogę w pełni szczerze odszczekać... Odczekam więc tę zawiłą zawisłą zawistną kłótnię kto, dlaczego, za co.... Seranon, 14.05.2024r. Edytowane 14 Maja 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 2
Amber Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2024 Dobre życzenia i pies ogrodnika nie taki straszny jakby się wydawało:)) Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 14 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2024 @Amber owszem tak i wiele spraw ma najróżniejsze podłoża... dziękuję za lekturę i również pozdrawiam ;) 1
poezja.tanczy Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 @Leszczym Na te kłótnie, i rozwody Pieskie życie, na przygody Różnie to bywa w związkach :) Pozdrawiam miło, M. 1
Leszczym Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2024 @poezja.tanczy ano, ano - właśnie ;) Również pozdrawiam... 1
Rekomendowane odpowiedzi