Leszczym Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2024 (edytowane) Był podstawiony, ale się postawił, a zatem największemu ziomkowi z batalii giń albo przeżyj nie bacząc na koszta postawił ciemne, kraftowe piwo, zresztą w pubie, który tamten uważał za słuszny, zrozumiały, przyjemny i bliski wszelkim oczekiwaniom. A może - tak zwyczajnie - postawił się na jego miejscu? Lśniła frapowaniem ich rozmowa jak błyszczące podstawki pod smakowity napitek. Wstawili się. Seranon, 04 04.2024r. Edytowane 5 Maja 2024 przez Leszczym (wyświetl historię edycji) 1
Amber Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 Fragmentaryczny absurdalny tekst. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Amber dlaczego absurdalny? ;) Realia Pani, realia ;))
Amber Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Leszczym być może jesteś zbyt blisko absurdu i go nie widzisz. Ja to odbieram. Podoba mi się:)) 1
Leszczym Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Amber Jak komuś się podoba no to mnie naprawdę cieszy ;)) Faktycznie u mnie bywa absurdalnie i być może nawet do tego stopnia, że tego już nie dostrzegam nawet ;))) 1
Amber Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Leszczym witaj w świecie rzeczywistości, wszyscy tak mamy. Twoje miniatury są żywą obserwacją i czytam je z przyjemnością. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Amber słuchaj naprawdę bardzo mi miło ;)) I myślę nawet, że gdyby nie to całe schizo, terapie, samopoczucia, posupłanie kilkunastoletnie z prawem byłyby może naprawdę dobre, a w każdym razie lepsze no ale cóż... Pewnie też bywałbym bardziej i więcej i lepiej wśród ludzi, no ale tak już jest ;))) 1
Dared Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2024 @Leszczym Po co Tobie ta polityka, nie słuchaj idiotów 1
Rekomendowane odpowiedzi