Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Przed Stripklubem o nazwie X, w miejscowości Y, z kumplem Z on pomyślał sobie niezobowiązująco, iż z niego jest taki hrabia de Toulouse - Lautrec jak z owego przybytku Moulin - Rouge. Ach, ach, te ustawiczne problemy skali... Seranon, 18.04 2024r.
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 W końcu miłość niejedno ma imię:). Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 @Marek.zak1 Ja lubię też żarty ;) pzdr. M.
Marek.zak1 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 @Leszczym Nie wiem, czy czytałeś, ale to tytuł książki Pierre laMura o Touluse Lautrecu, a miejsce akcji właśnie w MR. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 @Marek.zak1 Czytałem. Ale też czytałem jego album z serii wybitni malarze (dodatek do Gazety Wyborczej), widziałem w realu kilka jego dzieł, w tym właśnie owy bilet do MR ;)) 1
Rekomendowane odpowiedzi