any woll Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 I znowu los nadepnął mi na serce Za dużo już tej śmierci wokół Następna będzie moja kiepska wielce A potem to już tylko spokój Jeszcze ta łza ukryta i samotna Tak cicho żeby nikt nie dostrzegł Na srebrną ziemię spada przeogromna Za podły los co końca dobiegł Po tamtej lepszej stronie doczesności Tam będę czekał wiersze pisał I niech już wreszcie kurwa będzie koniec Tam będę o was dalej myślał 6
andreas Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @any woll Bardzo pesymistycznie, wręcz grobowo. Ale ta "kurwa" pod koniec rozbawiła mnie. Zazdroszczę Ci jednego; że wierzysz to przyszłe, wieczne życie. Keep smiling. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Witam - bez tego kurwa też fajnie - smutno dziś piszesz - Pzdr. 1
any woll Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @andreas @Waldemar_Talar_Talar dziękuję bardzo, pozdrawiam serdecznie. tak mi dzisiaj jest, smutno!
MIROSŁAW C. Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @any woll ... Pozdrawiam. 1
any woll Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @MIROSŁAW C. pozdrawiam również.
any woll Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2024 @Leszczym @Iwonaroma dziękuję za polubienia.
Starzec Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 @any woll nie wybiegajmy pochopnie w przyszłość:) Pozdrawiam:) 1
any woll Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2024 @Starzec czasem to życie decyduje za nas... pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi