Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 dotykaj mojej skóry ciepłym powiewem poczuję się jak dziko kwitnący kwiat chcę być tęczą podczas deszczu nie stracić cię z oczu małej magii w bzach 9
Jacek_Suchowicz Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 czy mała magia w bzach czy może w tuli panach a trzmiel robotę ma i to z samego rana :)) 1
violetta Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 @Jacek_Suchowicz urocze z ranka:)
andreas Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @violetta "A jednak tęczy, nikt nie wyręczy." - Sztaudynger 1
violetta Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @andreas dziękuję Ci i pozostałym :)
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta A, to z Twojego tomiku Erosa, nie? Super, bo ja to czytam bez Niego: też można, i takie erotyki to czad, stosunek miłosny że światem :D 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas to cieszę się, bo to moje głupstwa:) 1
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 (edytowane) @violetta O wietrze i zapachu to nie głupstwa ;) I deszczu Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez Olgierd Jaksztas (wyświetl historię edycji)
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas lubisz coś takiego jak ja?:)
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta Lubię wszystkich póki z nimi rozmawiam, a chyba mi nie podpadłaś ani nie było spięć... Z tego co pamiętam było raczej miło :) @violetta A poza tym jestem djabłem, bo bunt jest dla mnie wartością, co niedawno zdałem sobie sprawę i wcale nie chcę, żeby świat był po mojemu bo nie mógłbym się buntować: to tak jak Korwin, On byłby komunistą w XIX wieku podejrzewam, byle mieć inne zdanie :D @violetta A i jeszcze mi skomentowałaś, więc w ogóle uwielbiam ;)
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas cieszę się z najmniejszego gestu, nie jest łatwo w życiu:) życzę ci pomyślności:) 1
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta A to tak jak ja, niestety zawsze po geście wyłazi coś niemiłego, jeśli nie przestrzega się wstrętnych reguł, które jakie są nie mam pojęcia :D Ja Tobie też :) 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas po burzy zawsze wychodzi słońce:) bierzmy przykład z przyrody, to będzie dobrze na tej ziemi:) 1
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta Gazela, która przed dwiema minutami czuła oddech lwa na karku spokojnie pije wodę... Smak wody dla niej jakim jest? Pozdrawiam :) 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas świat przyrody jest zupełnie inny, dziki:)
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta Znasz manule, nie? @violetta A tak, miałem kiedyś nóż przystawiany i nie czułem strachu tylko oburzenie, ale pełzająca agresja rozmowy to robię w gacie :D 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas nie interesuję się przyrodą, tylko tym, że ptaszki śpiewają, zaraz wychodzę na lody i na spacer, zjadłam sałatkę i pomarańczę:) mogę iść dalej :)
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta No i dobrze, autobus to też przyroda, mruczy i parska ;) To miłego :) @violetta A manul jako indywisualność, nie przyroda :D 1
violetta Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @Olgierd Jaksztas wśród bzów są stare gałązki:) zobacz jak się odrastają, ludzie też tak potrafią:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
dgghj Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2024 @violetta A to bardzo fajne, rzeczywiście obiektywnie jestem trochę stary, 44, ale nie zwracam uwagi. Odkryłem siadywanie na balkonie, chcę tam spać na siedząco, ale będzie... 1
Rekomendowane odpowiedzi