Leszczym Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Cóż to za doktor jeden, który widząc żonkile w zupełnym niewzruszeniu usypia motyle? Seranon, 07.04.2024r. 3
jan_komułzykant Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2024 ileż lat czekałem, by doktorom ktoś wytknął, że zbędny kil żonom jest nad wodą zbyt płytką. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Leszczym Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2024 @jan_komułzykant Bardzo dziękuję, tutaj mi chodziło też od znaczenia dosłownego po metaforyczne ;))
jan_komułzykant Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2024 @Leszczym no pewnie, że tak, wiem, ale ja przekora jestem ;)) 1
Leszczym Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2024 @jan_komułzykant u mnie to typowe - mało lajków, komentów i wyświetleń a ten tekst wyjątkowo mi akurat autorsko pasuje i uważam go za sprawny językowo i nie głupi ;)) Także podwójne dzięki za Twoją tutaj obecność ;) 1
jan_komułzykant Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @Leszczym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi