Leszczym Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Hej ty, taki i owaki Nadrzędny wybij sobie z głowy podcinanie komukolwiek skrzydeł ala żywopłot !! Wiedz bowiem, że z niczyimi skrzydłami to nie może się udać, co skądinąd bywa najpiękniejsze na świecie, choć z drugiej strony przysparza - również tobie - wielu zmartwień.... Seranon, 04.04.2024r. 2
violetta Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Co to za jedni się przyczepili:)
Leszczym Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @violetta Tekst jest wyrazem teminescencji, które - czego jestem pewien - każdy autor tu posiada ;) 1
violetta Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @Leszczym no nie wiem czy każdy :) ja to żyję chwilą:)
Leszczym Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @violetta Koleżanka może już po prostu nie pamięta i z lubością oddała się chwili ;) Ja trochę też - ach te piękne wiejskie gwiazdy na tarasie - ale to nie zmienia realiów nie fantastycznych ;) 1
violetta Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2024 @Leszczym jest tak pięknie, tak cudnie, zapomina się o bożym świecie:) 1
Leszczym Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2024 @violetta Fakt jest prze prze wspaniale ;)
Rekomendowane odpowiedzi