Somalija Opublikowano 28 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2024 (edytowane) życie pozagrobowe pierwsi wymyślili Egipcjanie niezwykła obietnica i odpowiednia administracja trzyma naród w zaprzęgu kapłani mogą wydłubywać ludziom oczy rabować grobowce wiara jest najważniejsza na czas budowy domu osadnicy okopywali się w żywej ziemi gościnność bezkresnej Wirginii to ataki Indian chorób i komarów pierwszy rok decydował o wszystkim dziś prawnuków fentanyl wlecze ulicami i żywcem wciąga pod ziemię wiara przyciąga nadzieję w noc poprzedzającą jej urodziny zostawił na schodach skrzynkę poćwiartowane ciałko ich syna to miał być prezent wiara i nadzieja z czasem rodzą miłość Edytowane 29 Marca 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 3
wierszyki Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 Z jakiego więc powodu ludzie kochają i mają dzieci? W piśmie Świętym to jednak miłość jest najważniejsza, piękne odkrycie, chociaż bardzo po drodze, bardzo trudno.. Wesołego Zajączka :-)
Somalija Opublikowano 29 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 @agfka Być może masz rację... Wesołych Świąt Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
huzarc Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2024 @Somalija Nic tak nie przyciaga jak iluzja, że może być lepiej i inaczej, niż jest namacalne w istocie. Pozddawiam.
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2024 @huzarc Wszyscy się okłamujemy, czasem to ma dobre strony... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 (edytowane) Dzień dobry, pani Agnieszko, a dlaczego pani jeszcze nie napisała wiersza o zbrodni wojennej popełnionej przez izraelskie wojsko na Polaku (wolontariusz pomocy humanitarnej) - przecież to jest pani ulubiona tematyka, nieprawdaż? Skandal na cały świat, a Radosław Sikorski został antysemitą, chociaż: jego żona jest z pochodzenia żydówką, wiemy już, iż Rafał Trzaskowski też jest antysemitą... Widzi pani, pani Agnieszko - dochodzi już do kompletnych absurdów ze strony samych żydów... Łukasz Jasiński Edytowane 3 Kwietnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 (edytowane) @Łukasz Jasiński Dobry wieczór, Panie Łukaszu. Odpoczywałam przez tydzień i zajmowałam się dziećmi. Urządziliśmy sobie Święta Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Radosław kocha inną kobietę, ożenił się późno i z rozsądku... Bardzo mi miło, że Pan interesuje się moją ulubioną tematyką... Niestety muszę Pana po raz kolejny rozczarować... Edytowane 3 Kwietnia 2024 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 @Somalija Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle, gdybym miał wziąć ślub z rozsądku - wziąłbym kogoś z angielskiego dworu królewskiego, nawet żona Krzysztofa Bosaka jest pochodzenia żydowskiego, kolorowych snów, pani Agnieszko... Łukasz Jasiński 1
Somalija Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2024 @Łukasz Jasiński Bosak jest inteligentny, ale właśnie przez żonę stanie w miejscu... Zabrała mu za dużo energii, źle zrobiła kandydując, mężczyzna musi mieć trochę wolności, żeby być męski. On przez nią straci... Myślę, że może Pan wziąć ślub z miłości, bo jest Pan bardzo interesującym mężczyzną... W sporze Izraelsko-Palestyńskim, w opublikowanych tu wpisach stanęłam po stronie Palestyny. Nie dziwę się, że mnie Pan nie czyta, tylko ocenia przez własne do mnie uprzedzenia... 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2024 @Somalija A to jest tylko i wyłącznie pani zdanie, jeśli mam wziąć ślub z miłości, to: niech jakaś dziewczyna poprosi mnie o rękę, oczywiście: będzie musiała mieć dom - będę pracował w ogrodzie, a mieszkanie socjalne zachowam w razie tego - jakby zechciała mnie wyrzucić na bruk. Łukasz Jasiński 2
Somalija Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2024 @Łukasz Jasiński Tak uważam, że ma Pan szansę na miłość, zwłaszcza że ma Pan czas i niebanalną osobowość. Oczywiście, to tylko moje zdanie, możliwe że Pan jest odmiennego... 2
violetta Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2024 @Łukasz Jasiński też szukam męża z domem :)
Łukasz Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @Somalija Proszę łaskawej pani, we łbie mi się jeszcze kiełbie, miłość z rozsądku? Chyba pani zwariowała! Nie zna pani świata głuchoniemych! Kiedyś zostałem zaproszony przez Karolinę (osoba słabosłyszącą), która właśnie z rozsądku wyszła za mąż - za osobę głuchą, a on mi: abym dziecko zrobił jej żonie, naprawdę, pani naprawdę jest nienormalna - swoim własnym zachowaniem tworzy pani patologię, a po co? Łukasz Jasiński
Somalija Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @Łukasz Jasiński ,,pani naprawdę jest nienormalna - swoim własnym zachowaniem tworzy pani patologię..." I jak tu z Panem rozmawiać?
violetta Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Pogodzić pogodzić się i pokochać :)
Somalija Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @violetta Masz rację Violu, mężczyźni to najpiękniejsze istoty na Ziemi... 1
violetta Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2024 @Somalija zaradniejsi raczej:) mi się wszystko rozpuszcza:)
Rekomendowane odpowiedzi