Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Gra-Budzi-kaSprytne :) Pozdrawiam:)
    • Baaardzo klimatyczne, w duchu   
    • krople padają jak muchy po deszczu mniej liczne do domu uciekły jak do klatki w domu nie czekam ich wolno mi zabić?  czy wolno mi?
    • Tyś ładna kobieta, lecz dla mnie już nie ta Chodź ruszasz się ładnie I w tańcu  i w wannie   Choć ładna przykładnie Lecz w sumie nie dla mnie I powiem dosadnie Nie kocham cię snadnie   Lecz incydentalnie Nie bardzo nachalnie Więc wybacz i nie płacz Lecz szukaj innego   Dla ciebie wiernego I mniej zachłannego Na twoje karesy Bo dla mnie to stresy   humory i twory mieszkają w twej główce i karmią i szarpią do zbyt późnej pory   naszego bliskiego byłego już związku uciechy „bez krechy”   bez dusz obowiązku   Nie dla mnie, wyrzekam Lecz ja nie narzekam Na słuszność urody I wiek niezbyt młody   Bo znam cię i znałem Lecz kiedy cię brałem Ty byłaś mi inna, Tak staro-dziecinna   A ja już dojrzałem Do gustów snadź różnych I tonów lirycznych I mniej egzotycznych   Więc żegnaj, bądź zdrowa Wciąż tak kolorowa Jak dla mnie, tak po mnie I nie martw się o mnie   Jak i  ja o ciebie Spotkajmy się w niebie Jeszcze raz
    • Czyli słusznie jestem zazdrosny. Lubisz zazdrość, zauważyłem. Biedni z Toba wielbiciele. Wiesz, ze to Go może boleć... w kilku miejscach?! Jesteś psotna, jak "moja" WIOSNA 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@KOBIETA A teraz wrzuciłem wierszyk dla Ciebie. Pamiętasz, jak w naszej psotnej zabawie - z Twojej inicjatywy, napisałem na pożegnanie  tę zwrotkę:     "To jednak przemyślę, wiadomość Ci przyślę: Że zatem - na razie! - nie bądźmy już razem I łączę wyrazy bez wszelkiej urazy Boś miła KOBIETA lecz dla mnie już nie ta"   Później dopisałem wierszyk "KOBIETA, LECZ NIE TA" z myślą o Twojej psotnej naturze. Teraz jest, za przeproszeniem, publiczny.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...