Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Stary_Kredens Opublikowano 11 Marca 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 (edytowane) W moim domu zamieszkają inni Pewnie nigdy ich nie poznam Mam nadzieję że będą szczęśliwi W ścianach zagości śmiech Mam też nadzieję że nie zrobią krzywdy Moim drzewom w ogrodzie A zresztą każdy lubi posadzić swoje To w pełni zrozumiałe Przeobrażą też pewnie pokoje Tak że bym ich nie poznała Gdybym jakimś cudem zadzwoniła do drzwi A oni by otworzyli stałabym w nich zupełnie zbita z tropu powiedziałabym że się pomyliłam i odeszłabym w zapomnienie Edytowane 12 Marca 2024 przez Stary_Kredens (wyświetl historię edycji) 8
Marek.zak1 Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 Lata temu sprzedałem mieszkanie rodziców, w którym mieszkałem kilkanaście lat. Ktoś tam teraz mieszka. Czasami przejeżdżam i widzę z chodnika jakiś żyrandol, ale w ogóle nie jestem zainteresowany kto tam zamieszkuje, co robi, jak wyremontował mieszkanie i jak to wygląda. Pozdrawiam
Stary_Kredens Opublikowano 11 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 @Marek.zak1 no można to tak dosłownie też zinterpretować Kredens pozdrawia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 sentymenty sentymenty sentymenty dom z dzieciństwa czy mieszkanie chwile szczęścia dom z dzieciństwa obok niego przejeżdżałem jacyś młodzi małe dzieci rozwrzeszczane .... ale mnie inspirujesz Pozdrawiam ps dalej w oddzielnym poście
Stary_Kredens Opublikowano 11 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2024 @Jacek_Suchowicz tak sentymenty Pozdrawiam kredens
wierszyki Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Inni" to tytuł moim zdaniem najlepszego horroru, jaki powstał (a ponieważ w zasadzie nie oglądam horrorów, mam dość szczególny gust). W tym sensie, zapomnienie nie jest wcale złe, to jak odpuszczenie grzechów. Pzdr :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 Witaj - samo życie co było to było - miły wiersz - Pzdr.zadowoleniem.
Stary_Kredens Opublikowano 12 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 @agfka @agfka wszystko w końcu idzie w zapomnienie Kredens pozdrawia
poezja.tanczy Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2024 @Stary_Kredens Po co tyle budowania Skoro niechybne są rozstania To tak żartem, a wiersz na poziomie Ciekawy temat Pozdrawiam miło, M.
Rekomendowane odpowiedzi