Anastazja.P Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 przypięty mgnieniem emanacji skrzydlatych fluidów na zaczep kalejdoskop bezczasu po dziurki ocknień wielkości świeżego bochenka kratki na kartce do wypełnienia na później słowa do ucha słuchawka i radio cisza tylko jeden uśmiech....
Daniel Piaszczyk Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 stać Cię na lepsze tytuły niż gra z serii: Panie kochany, przecie to już było. to chyba jakas epidemia - nawiasofilia- brrr a i "bezczas" nie gada do mnie...Kojarzy mi się z pewnym wierszem Pana Coolt'a. jakas w ogóle cała pierwsza strofa przekombinowana. Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 zgadzam się z przedmówcą: bywało lepiej zdecydowanie w tym akurat czuć przekombinowanie i pewien rodzaj egzaltacji lingwistycznej (???) nie wiem, czy to dobre określenie tak czuję pozdrawiam
Anastazja.P Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...co nie oznacza, że lepiej nie będzie :) poza tym siem czepiata!! :))) Dziękuję i Pozdrawiam Ana.
Ona_Kot Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o wypraszam sobie! nietoperze siem czepiajom jam Kocica! pozdrawiam ps. do roboty!
Anastazja.P Opublikowano 17 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o wypraszam sobie! nietoperze siem czepiajom jam Kocica! pozdrawiam ps. do roboty! mruczy aaaaaaaaaaaaa rzuca się jak żaba na sznurku :))) Kocica jedna :)) pazurami się uczepi i mówi, że nietoperz to fajny ptak :) hhehehe miaaauuuu heh!
Rekomendowane odpowiedzi