art.aleksandra Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 oblizuję lekko wargi na samą myśl o nadchodzącej nocy moje ciało tęskni za prześcieradłem pachnącym miłością i za Twoją dłonią owiniętą wokół mojej szyi 6
poezja.tanczy Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @art.aleksandra Na miłostki, rozedrganie Na błahostki, tęgie chlanie :) a co do wiersza... to fajny, czuły Pozdrawiam serdecznie, M.
art.aleksandra Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @poezja.tanczy pięknie dziękuję! pozdrawiam 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @art.aleksandra Najpiękniejsze erotyki, wciśnięte są między fałdy prześcieradła. Pozdrawiam.
art.aleksandra Opublikowano 1 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @MIROSŁAW C. bardzo dziękuję, pozdrawiam również
Jacek_Suchowicz Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 prześcieradło pachnące miłością przed oczami cudownie wciąż trwa owinięta na szyi z łatwością zaciska się dłoń - strach się bać :) 1
hania kluseczka Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 jejku, nie spotkałam się nigdy z tęsknotą za prześcieradłem, jakkolwiek by pachniało, lub nie bardzo to nowatorskie, a nawet rewolucyjne! prawdziwy przełom w dziejach człowieka, który tęskni już nawet, za prześcieradłem ;)
art.aleksandra Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 @hania kluseczka w tęsknocie człowiek potrafi za wszystkim tęsknić:)
Rekomendowane odpowiedzi