Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wielceś mi ubrudziła chustki w gnoju moim Moją drogą koszulkę – tym dojeniem swoim Pełno plam, a jakoby nikogo to bydło... Ciesz się , że z żłoba niewiele upiło I za wszystkich umyłaś, za wszystkich uprałaś Wszystkieś w stajni kąciki zawżdy posprzątała Nie dopuść, by ktoś tu musiał za cię pracować Nie będziesz już nigdy drogie ciuchy mi psować! To tego, to owego zręcznie obłapiając Uchodziło ci. Mawiasz: „Robota nie zając” Teraz to się skończyło, lanie będzie w domu Nie masz premijki, nie dasz rozbierać się nikomu Z każdego kąta smutek człowieka ujmuje A nozdrze kiej pociechy darmo wywąchuje
sterowiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 :) kategoria: żart dla niektórych zabawny, dla niektorych ciekawy, dla niektorych bulwersujący ja lubie żartować pozdrawiam
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki. To taka mała apokalipsa z nawiązaniem do wiersza poprzedniego.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wielkieś mi uczyniła pustki w koncie moim moja droga kochanko tym futerkiem swoim itd... Pozdr.
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To jest antypoezja. znasz się. a czy nudne? jedni lubią to, inni mają kolegów w idolu. A próba naśladowania? Nie brzmi tak zgodnie z orginałem, jak w/w antypoezja. No ok. wiersz to to nie jest.
Magdalena C Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam dylemat :-| No bo ciekawy temat. Tyle że smutno mi, że czerpiesz z wiersza żałobnego i przekształcasz go w żart. Może nie dla wszystkich to problem, dla mnie jednak tak. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby cierpienie Ojca po stracie córki było podstawą do stworzenie wiersza dowcipnego. Mówcie mi, że jestem staromodna :-) Pewnie jestem ;-) Dziuńka Peace
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Też uważam że to przegięcie. Takie czasy.
Rekomendowane odpowiedzi