Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

zdaniem bm45 / 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@violetta Ty, jak Książę, on też chodził nagi po mieszkaniu

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

, pamiętasz go? Ja nie jestem tak wyluzowana, zdejmuję po pracy obcasy, kolczyki, stanik i zakładam skarpety, ciepłe gacie i puszysty szlafrok... Nie ma opcji na szaleństwo....

Opublikowano

@Somalija ty go sobie weź do siebie:) spoko jest:) ja lubię chłód, a on ciepło, byśmy się gryźli codziennie. Tam gdzie śpię jest chłodniej, ale ocieplam się szybko i dobrze mi się śpi. Kąpałam się u kogoś i szybko wychodziłam, bo było mi duszno:) 

Opublikowano

@violetta Wiadomo... Ja wiesz, zaczęłam się uczyć, bo nie bardzo pasowałam do standardu...

Odwiedziłam wszystkie sklepy jakie mam w telefonie..  przejrzałam tonę ubrań... oczywiście zamówiłam kolejną sukienkę, matko jakie są przeceny...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... myślę podobnie... :)
    • @LessLove  Twój wiersz?
    • @LessLove... pełna zgoda... dzieci są cudem tego świata... :) i można wiele ciekawych, zabawnych  rzeczy usłyszeć, w trakcie ich dorastania.  Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam.  
    • Pytała kucharka rzeźnika z Konina Czy drób jest lepszy czy też wołowina? Rzeźnik nie idiota Lokalny patriota I według niego najlepsza konina.
    • @Alicja_Wysocka... co do formy, lubię taką i starałam się także, by kolejny Zryw był w miarę logiczny, choć czasem jakiś tytulik, z 'mozołem wpychałam' w wymyśloną treść. A stan bohaterki... chciałabym, aby Czytelnik miał dowolność interpretacji i Twoje.. albo, albo.. bardzo mi się podoba... :)  Dziękuję Ci za odwiedziny.   @andrew... bywa, że uciekamy w swój światek, ale... jeżeli jest się blisko, pomimo... to cieszy.. :) Dziękuję za bycie.    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Helena bacią moją była wplotłam ten tytuł do kompletu ale jej słowa do dziś dźwięczą i uwierz - także się rozklejam... :)   Jacku, w rymowanych odpowiedziach - komentarzach chyba nikt Ci nie dorówna..:) Dziękuję bardzo za kolejne strofy.   @Berenika97... droga Komentatorko...:) bo tak należy Cię zwać.! Doczytałaś chyba więcej, niż ja sama usiłowałam poskładać w jakąś całość. Przepiękna interpretacja, czytam i.. nie mogę się nacieszyć takim komentarzem.... :) Pasuje wiele, może aż za wiele..:) Bereniko... BARDZO Ci dziękuję, ślę ukłonik w podziękowaniu.                   Bardzo Wam dziękuję za zostawione słowa... :)   Gościom, za cichutkie czytanie... @Simon Tracy... @Rafael Marius... @Leszek Piotr Laskowski... @lena2_... @Poet Ka.. także ślę podziękowanie.   Pozdrawiam całą grupkę.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...