jan_komułzykant Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Biznesmen Bolek, z dzielni Psie Pole, co miesiąc wręcza sędziemu dolę. Ten sędzia, to z ławki kolega, wciąż jeszcze na nim polega. Wciąż poleganie brzmi lepiej niż polec. Edytowane 27 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 7
wierszyki Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2024 Bardzo pomysłowe, ale to standard tutaj. Zalogowałam się przed zobaczeniem, wolę sam tekst ;-) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Polecony kosztuje, zwłaszcza Sądowy, we dwie strony zawsze mieć lepiej gotowy plan A i plan Be niezbyt ładny się wydaje, lecz co zrobić, gdym ugodowy. :-) 2
jan_komułzykant Opublikowano 27 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2024 @et cetera wiem, obrazek cokolwiek nieprzyzwoity i wrzuciłem z wahaniem, ale w całej swojej istocie oddaje więcej clou sprawie, niż cały mój tekst, bez o'sądów ;) Dzięki za adekwatną, rymowaną odpowiedź. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2024 (edytowane) Trafne, ale wiesz.. wolałabym bez obrazka. Pozdrawiam @jan_komułzykant ... :) ps. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dojrzałam 'ułamkiem sekundy' ... w sumie, tak, ale bez słowa.. więcej.. :) Edytowane 27 Stycznia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
jan_komułzykant Opublikowano 27 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2024 @Nata_Kruk Dzięki Natalio za wejście i ok, przekonały mnie Panie, wywalam obrazek :) 1
jan_komułzykant Opublikowano 31 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2024 @Klip @iwonaroma @Sylwester_Lasota @Rolek Dzięki za zajrzenie :)
poezja.tanczy Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2024 @jan_komułzykant Samo życie Byłoby śmieszne, ale tak wygląda rzeczywistość niestety Pozdrawiam, M.
Rekomendowane odpowiedzi