Radosław Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 (edytowane) serce to coś więcej niż wydajny mięsień z dwoma przedsionkami i dwoma komorami szukając dowodu wystarczy spojrzeć w oczy zakochanym Edytowane 25 Stycznia 2024 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 5
Nata_Kruk Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... i dokonuje się 'operacja'... "na otwartym sercu". Toś sobie wymyślił... :) 1
violetta Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 fajne, ja mam twarde serce:)
Radosław Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gartuluję serca Z pewnością jest takie, jakie powinno być. Pozdrawiam serdecznie
violetta Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @Radosław no tak, serce moje i nie moje:) mam wypożyczone na dłuższy czas:)
Radosław Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2024 @violetta To musiała być poważna operacja. 1
duszka Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładny, pogłębiający oszczędnie ujęty przekaz tytuł. W samym wierszu może wystarczyłoby "szukając na to dowodu" ? Jak myślisz? Pozdrawiam :) 1
Radosław Opublikowano 25 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 @duszka Dziękuję. Podoba mi się kierunek Twojej korekty. 1
Leszczym Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 @Radosław Twój wiersz przypomniał mi się kwestię dotyczącą przeszczepu serc. Podobno na początku transplantologii w tym zakresie Religę pytano, czy operowany będzie taki sam i czy będzie jeszcze kochał tak samo :)) Takie przypomnienie mnie naszło z filmu "Bogowie" ;))
Radosław Opublikowano 25 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Ty Nato tak spojrzałaś ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi