Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) droga do szkoły zasłynie ta obok i na rubieżach hodowlą na idiotynie wchłonięte w smartfon i leżak w tłuszczy ich tępi koledzy bez prac domowych bez ocen bo przecież nikt nie uprzedził jak chytry był plan na idiotę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 22 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 10
viola arvensis Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @jan_komułzykant do bólu prawdziwe. Tumanami łatwiej manipulować. Pozdr. 2
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od wieków, a mimo to ;)) Pięknie dziękuję. 1
sam_i_swoi Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 @jan_komułzykant masz jave? to odinstaluj, ze strony org chcieli mi coś zainstalować - a i jeszcze jedno przygotuj się na inwigilację, zaczyna robić się niewesoło. Miłego. 1
iwonaroma Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 Żal dzieciaków, permanentne zmiany i nieustające reformy :( od lewa do prawa, w górę i w dół i 'apiać' od nowa. 1
jan_komułzykant Opublikowano 20 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łoj, czego ja tam nie mam :) Miłego, dzięki. Człowiek robi podstawówkę, średnią, ewentualnie studia i musi to wystarczyć, żeby sobie radzić. A towarzystwo z elyt, dawno po szkołach siedzi w tym cyrku po 30, 40, 50 lat i cały czas amatorszczyzna, bo tam się robi interesy, ale nie dla nas i kraju. Swoje interesy. Byłem kiedyś w senacie, reklamowana była wystawa, coś o lotnictwie. Okazało się, że wystawy nie ma, ale jest wielki szum, jak w hali na wyścigach konnych, bo wszyscy zajęci są rozmowami - przez telefon. Porażka. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji) 2
Moona Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zmiany w szkolnictwie są potrzebne, ale kompetentne osoby- czynni nauczyciele nie są dopuszczani do realnego wpływu na zmiany na szczeblu systemowym. 2
Nata_Kruk Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 .. za Mooną... :) Pozdrawiam. 1
jan_komułzykant Opublikowano 21 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Moona @Nata_Kruk zgadza się :) Kiedyś Unia Europejska kojarzyła się z dobrobytem, kulturą, nowoczesnością, gospodarczą siłą. Dzisiaj, przynajmniej mnie, kojarzy się z pusto(g+s)łowiem, wydumanym i fałszywym terrorem ekologów, głupotą poprawności politycznych i wieloma innymi absurdalnymi pomysłami i ograniczeniami, które trudno by zliczyć. O korupcji i nieuczciwości wydawanych wyroków nie trzeba nawet mówić, Polska przekonała się o tym najlepiej. Wszystko to, łącznie z centralizacją (przypomną się pewnie Komitety Centralne:) daje nam obraz powstawania kolejnego Superkołchozu, którym przez przypadek oczywiście, znowu zarządzać będą Niemcy. A dla niepoznaki - Bruksela. Marks, Engels, Stalin i Lenin do kupy wzięci w tej sytuacji, to marionetki w porównaniu z geniuszem Orwella. Bo najwyraźniej to z jego pomysłami, w tym i produkcją idiotów u nas, zajmuje się dzisiaj UE. Dziękuję serdecznie, pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Andrzej P. Zajączkowski @Sylwester_Lasota @Lidia Maria Concertina @Alicja_Wysocka @kwintesencja Dziękuję pięknie za czytanie, pozdrawiam. 1
Rolek Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2024 @jan_komułzykant @jan_komułzykant Moda na idiotów jest już od dawna. Wystarczy posłuchać celebrytów i influecerów. Teraz jeszcze swoje dołoży szkoła. 1
jan_komułzykant Opublikowano 22 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wszystko idzie w jakimś chorym kierunku i to nie jest ekstrawagancja a raczej wchodzenie bez wazeliny w d... w poddańczo-służalczych tonacjach. Przeginanie w stronę, jak dotąd, kompletnie nieakceptowalnych zasad, zachowań lub wyrafinowanych zboko-upodobań. Może dlatego Polskość, to nienormalność, bo ciężko z tym u nas? Dzięki. 1
Nata_Kruk Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak tak tak... i jeszcze raz... TAK... myślę (jeszcze czasami mi się zdarza) tak samo.... :) Pięknie się odniosłeś.! ps. chciałam pogrubić, to się 'pocieniło'... :( 1
jan_komułzykant Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo 'łatwiej kijek obcinkować niż go potem pogrubasić' ;)) Dziękuję Natko serdecznie, miło mi, że się zgadzamy, oby nas coraz więcej było. Pamiętam jeszcze jak namawiałem kiedyś ludzi, żeby głosowali za wejściem do Unii, ale wtedy to była jeszcze EWG, czyli zupełnie inna Organizacja. Dzisiaj najchętniej i to jak najszybciej bym z niej uciekł, chociaż wiem, jakie to byłoby trudne. Niestety jeśli się nic nie zmieni, będziemy dalej 'dziewczynką do bicia' (Bo Polska to właśnie dziewczyna, w dodatku piękna i wcale nie uboga, jak nieładnie twierdził pan Bartoszewski). Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 A wiesz, że gdy wokół moich znajomych gadali.. tak, trzeba, musimy do unii.. ja do nich... hmm.. żeby nam to bokiem nie wyszło. I wyszło i to jak.! 1
jan_komułzykant Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2024 Wątrobami i nerkami, mam nadzieję, handlować nie będą. Obawiam się jednak, że dobrami trzeba się porządnie zająć, żeby państwo się nimi nie zajęło tak jak mówisz - wychodząc bokiem, ale niedaleko, bo do sąsiadów za Odrą. A może za Bugiem?
Rekomendowane odpowiedzi