Radosław Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 (edytowane) To jest ta sama piosenka, którą słyszałem podczas moich kolejnych narodzin. Piosenka o powodzeniu i o szczęściu, o długim urodzajnym życiu, o miłości pozbawionej nienawiści. Piosenka na wiele nut, których nie znam. Edytowane 15 Stycznia 2024 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 3
viola arvensis Opublikowano 15 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2024 @Radosław piękne, głębokie. Pozdr. 1
Radosław Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2024 (edytowane) @viola arvensis Dziękuję za Twój głos w sprawie piosenki. Pozdrawiam i życzę dobrego wieczoru. Edytowane 16 Stycznia 2024 przez Radosław (wyświetl historię edycji) 1
wierszyki Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2024 Wydaje mi się, że miłość może zawierać w sobie zazdrość, ale nienawiść to przeciwne uczucie. Niezmiennie - miłości. Pozdr. 1
Radosław Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłość i nie nawiść to dwie skarności, ale często są bardzo blisko siebie. Spotkałem się kiedyś z pojęciem - warocz miłości i nienawiści.
Rekomendowane odpowiedzi