Ten utwór został doceniony przez użytkowników. iwonaroma Opublikowano 12 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 dziewicze zajrzenie w oczy i poryw serca dla miłości to nie wystarczy ten jeden raz 9
Klip Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 @iwonaroma Jestem pod wrażeniem 2
Marek.zak1 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2024 Tak jak wygrana pierwsza bitwa nie wystarcza do wygrania wojny:). Pozdrawiam 3
Radosław Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2024 Bardzo ładnie i trafnie zebrana myśl. "Dziewicze zajrzenie w oczy" - ile z tego wersu można "wyciągnąć". Zastanawiam się dlaczego urzyłaś słowa "zajrzenie" a nie "spojrzenie" Pozdrawiam i gratuluję miniatury. 1
iwonaroma Opublikowano 13 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Klip miło mi :) Dzięki @Marek.zak1 właśnie:) Dziękuję i również pozdrawiam @Radosław Spojrzenie jest ok lecz może być nieco z góry i analitycznie. Zajrzenie natomiast ma coś z głębi i odkrywania tajemnicy... Tak myślę:) Dziękuję i również pozdrawiam @violetta @SInYc @Nata_Kruk Dziękuję:) 1
iwonaroma Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @MIROSŁAW C. Dziękuję
iwonaroma Opublikowano 14 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2024 @Leszczym :) dzięki 1
iwonaroma Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2024 @Sylwester_Lasota :) dzięki
Rekomendowane odpowiedzi