jan_komułzykant Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 - Czy kopanie się z koniem coś zdradza? - Nie przeszkadza, rzekł pismak z Sieradza. Próbowałem nie raz, no i cóż, przyszedł czas, że podkuty mu mocniej nawsadzam. 4
obywatel Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 przypomniałeś piosenkę 2plus1 u kowala czarna robota :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 (edytowane) Ale konie czarują rżeniem omamiają dźwiękiem jelenie. Więc już przyszedł czas by przytoczyć Fakt. Czy pomyślą? Tego ja nie wiem. Edytowane 7 Stycznia 2024 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
jan_komułzykant Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ty mi ich przypomniałeś :) Kiedyś byli moimi sąsiadami, stare dzieje. Dzięki, pozdrawiam. Czy te "konie mnie słyszą" też nie wiem, lis przebrany za kota na drzewie, lub odwrotnie z wolną wolą wąsów też mi już nie zgolą, pruski dziedzic zatem niech się j***e. Dziękuję, pozdrawiam.
Bożena De-Tre Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Pismak pismak po czym poznaje?Mam takie proste ludzie zapytanie?Tak po prostu po ludzku nie „ oceniajmy a wyjaśniajmy!Prośmy a będzie nam dane!Dobranoc 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałem Ci zaproponować, że jeśli znajdziesz dwusylabowy ‘zamiennik’, to nie ma problemu, z drugiej strony dlaczego? Jestem daleki od politycznych poprawności, wszelkiemu udawaniu. zakłamaniu i przeinaczaniu, więc raczej tego nie zrobię i zawsze złego lekarza nazwę konowałem :) Mówisz o ocenianiu, że to coś złego. Nie zgadzam się. W każdej sytuacji oceniamy wszystkich i wszystko wokół. Właściwie chcesz czy nie, też to robisz, bo z tego wynika jakakolwiek kwesta wolnego wyboru - jakie kupić mleko jaki samochód, który facet? ;)) Pozdrawiam. PS I to tylko jedna rzecz z naszego 'kręgu wartości', dlatego nie można pozwolić, żeby ktokolwiek miał to zawłaszczyć, a na dodatek jeszcze wskazywać odkąd dokąd mi wolno, a od kiedy już nie. Edytowane 8 Stycznia 2024 przez jan_komułzykant (wyświetl historię edycji)
Bożena De-Tre Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Janku jak znajdę czas.Dobrego dnia..strawa dla „ ciała”, „ pokarm dla duszy”….rozważania tak ale pogarda nie.Wybory tak ale świadomie mądre-:)Dobrego… 1
Rolek Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 @jan_komułzykant Zastanawiał się księżulo z Sieradza Czy kochanie z kobyłką coś zdradza Próbował nie raz No i przyszedł czas Że pokuty se mocniej nawsadzał 1
jan_komułzykant Opublikowano 8 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2024 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... że pokucie dogłębniej też zada Dzięki PS A kobyłka u płotu, czy też moc z nią kłopotów, chce wikary w dobrej wierze doradzać. @Ewelina @any woll Dziękuję za zajrzenie :)
Rekomendowane odpowiedzi