Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Czarek Płatak Opublikowano 5 Stycznia 2024 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 fotel był trochę jak mebel miał swój ulubiony fotel zapadał się w nim powoli mówił niewiele spytany dlaczego odpowiadał - nieobecni nie mają głosu - innym razem że nie mówi bo wtedy jest mniej zanikał aż znikł zupełnie został pusty fotel krzyczy tę nieobecność 12
Starzec Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 @Czarek Płatak lubię takie nieoczywistości. Pozdrawiam:)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2024 Fotele (i nie tylko) nas przeżywają i to stąd.
wierszyki Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 To na pewno UFO, przydał się im. Może to my zanadto przyzwyczajamy się do foteli, że są w tym samym miejscu? Nam z tym wygodniej, nic nie przestawiać. Pozdr. :-)
Radosław Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zanurzyłem się. Przepiękny wiersz. Gratuluję. 1
iwonaroma Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 Sugestywnie. Naszło mnie, by zamiast "krzyczy" użyć "trzeszczy" - ale to może niestosowne...
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 "Fotel"... już tytuł zaciekawił. Są ludzie, którzy w tym ulubionym odchodzą i... sam fotel, zapada się w nich... powoli, by potem.. "krzyczy tę nieobecność". Wymowne i smutne... "nieobecni nie mają głosu". Podoba mi się całość i chyba 'muszę' przywyknąć do takiego zapisu wersów.... :) Pozdrawiam.
sisy89 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2024 Świetny i wymowny. Pozdrawiam serdecznie :)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2024 @Starzec @Marek.zak1 @et cetera @Radosław @iwonaroma @Nata_Kruk @sisy89 @A-typowa-b @huzarc @tak to ja ślicznie wszystkim dziękuję przepraszam, że dopiero
Czarek Płatak Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2024 @Dominika Moon dzięki:)
Rekomendowane odpowiedzi