Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Dagna 551
@Waldemar_Talar_Talar ponoć „ inteligentni ludzie się nie nudzą”…Dodam od siebie tylko, że nie wyklucza to, iż zdarza się, że inteligentni, nawet oczytani bywają piekielnymi nudziarzami dla innych ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Gosława · Opublikowano
w twoim uroczysku spokój strzyżyk uwił gniazdo w brzozowym zagajniku wysokie trawy skryły stado kuropatw ledwo opierzone wystawiają wątłe skrzydła po ciepłe promienie słońca między dzikimi jeżynami kępa mchu ostre kolce poszarpały delikatną skórę dłoni pocałuję nie będzie bolało bluszcz oplótł młodą olchę mięsiste listki raz po raz ocierają korę wdzierając się między konary zacieśniając przymierze w poszumie wiatru dzień jeszcze młody w prześwitach południowego słońca szarość tworzy ładny kontrast dla wszędobylskiej zieleni -
Przez _M_arianna_W_ · Opublikowano
W niejednej gminie baby lubią plotkowanie, wszystko widzą najlepiej, nie ma rady na nie. Parom bywało miło, i naraz się kończyło... Gdy klapki spadły z oczu wraz z oczarowaniem. -
Przez Naram-sin · Opublikowano
nieźle dziś miesza świt - łachudra metafor nie pozwala dośnić straszy marzenia widmem jutra zrzędzeniem panien - tych roztropnych kocur się powlókł na włóczęgę przemierzać cichcem własne ścieżki przyniesie z łowów nowe wiersze a może tylko - pomruk srebrny lecz niech iluzji słodko-winnych głupiutka troska nie zawstydza gdy z głowy chcą się wymknąć myśli by pląsać w chmurach i mgławicach Sztambuchodonozor, czerwiec 2025 -
Przez Natuskaa · Opublikowano
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
To coś oznacza? Już wiem... to jakiś szyfr :) Dobra... mam dziś dziwne poczucie humoru... a niech tam, niech sobie znaczy co chce. Miłej nocy -
Przez Bcmil · Opublikowano
@FaLcorN ta piosenka na moją tęsknotę również trafna. Bardzo dziękuję za ten komentarz! @Alicja_Wysocka @Naram-sin @Dagna @Waldemar_Talar_Talar dziękuję!
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne