Czarek Płatak Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 na zły skręt są ludzie którzy przyjmują boga na i tacy którzy pod język chciałbym wierzyć że coś tam jest najlepiej mały biały domek na skraju lasu na skraju pola na skraju wody która nie wylewa natomiast teraz czuję jakby piekłem miało być że w chwili przejścia rozszarpuje cię na pojedyncze litery pojedyncze molekuły i rzuca w wszechświat i wszechczas i one tam już zawsze się szukają 4
Rafael Marius Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 @Czarek Płatak Ciekawa wizja przyszłości po śmierci.
Starzec Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 @Czarek Płatak pierwsza strofa genialna ( może za dużo sobie wyobraziłem z " na i tacy") co nie zmienia mojej opinii:) Pozdrawiam:) 1
Nata_Kruk Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2023 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za Starcem.. pierwsza świetnie poskładana, zresztą reszcie też nic nie brakuje. Podoba mi się zakończenie wiersza i myślę... że one tam... już zawsze się szukają... Mocne, ale jakże znajduje się w obecnych czasach. Dobrej aury życzę i duszków też, a co... :) Edytowane 19 Grudnia 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozdrawiam wcale nie za dużo ;) no właśne - 'w', czy 'we' dumałem nad tym, czytałem i tak i tak jak to się brzmieniowo układa obie wersje są poprawne ale ostatecnie przemógł mnie kosmos. -> rzuca w kosmos dzięki za obecność @Moondog senkju 2
Rekomendowane odpowiedzi