Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Migrena · Opublikowano
@Gosława a może to nie tyle masochizm, co potrzeba konfrontacji z tym, co w Tobie wciąż żywe — raną, która mimo upływu czasu nie przestaje Cię kształtować. Drapanie jej na nowo to próba zrozumienia, a może i oswojenia tego, co gdzieś głęboko tkwi, nie dając spokoju. To jak spotkanie ze sobą, które nie zawsze jest komfortowe, ale bywa konieczne, by poczuć, że naprawdę żyjemy. Myślę, że wielu z nas doświadcza takiego "drapania". Też mnie czasem dopqada jako głębokiego introwertyka. Ale nauczyłem się sztuki wyparcia. Resetuję umysł. Szybko i brutalnie włączam zagłuszanie. Mnie się udaje. Nie zawsze jednak bezboleśnie! -
Przez Stracony · Opublikowano
@aniat. A jednak "on" tam ciągle jest. Wszystko co robisz jest nasycone tym co tam zaszło :) Wiersz bardzo głęboki, ale nie chciałem uderzać w poważne tony. -
Przez Gosława · Opublikowano
@Migrena a to ciekawe Niewiele osób jest w stanie zrozumieć to że można czuć potrzebę wciąż od nowa drapać coś co już się wieki temu zabliźniło To już trochę masochizm -
Przez Robert Witold Gorzkowski · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz no cóż masz rację ale nie ma sensu się nad tym rozwodzić napisać przedstawić i zająć się czymś co niesie myśli nieskomplikowane.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne