Barbara_Pięta Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 znowu halsuję zyg zag - zyg zag omijam "Szczyt Wszystkiego" ciało migdałowate wyskoczyło jak Filip z konopii Człowiek panem samego siebie?
Irma Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 NIE PODOBA MI SIE. (ale to tylko moja, skromna i jak zwykle wredna opinia) niby pozostawiasz czytelinikowi olbrzymia przestrzen (niepo)wolnej interpretacji, swobonej refleksji, tyle ze nic z tego nie wynika i nic nie uderza... Licze na lepsze teksty. Pozdrawiam cieplo, Paula.
Barbara_Pięta Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Witam. Hm... wredna powiadasz jest Twoja opinia? Ma prawo się nie podobać. Pozdrówka ślę wiosenne :-)
Irma Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 mimo, ze mi sie nie podoba, dostalas i tak ode mnie kredyt zaufania na nastepne utwory... ciesze sie, ze nie odbierasz krytyki jako takiej jako ataku. Pozdrawiam jeszcze raz, Paula.
Nula Brzoskwinia Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 albo ja naprawdę jestem wyjątkowo głupia, albo nie rozumiem kompletnie pierwszej zwrotki ? zyg- zagi kojarza mi się z zamkiem łyskawicznym, ale to chyba nie o to chodzi.... Trudno mi wiersz ocenić bo nie jestem go w stanie (od poczatku) zrozumieć... chyba troche przedobrzyłaś ten wiersz...
Barbara_Pięta Opublikowano 11 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Witaj Nula. W życiu tak bywa, że czasami dążąc do celu musimy halsować. Zyg zag - poruszamy się zygzakami poprostu. Prosta droga byłaby najlepsza (przynajmniej w moim odczuciu). Szara rzeczywistość dokonuje jednak brutalnej weryfikacji. Pozdrówka ślę wiosenne :-)
Nula Brzoskwinia Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 prosta wcale nie byłaby najlepsza. Monotonia potrafi przyzwyczaić...a potem zabić :) Jak to sie mwi- wszędzie dobrze gdzie as nie ma.
Barbara_Pięta Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dzięki stokrotne Izuniu. Odebrałaś to dokładnie tak jak chciałam, aby było odebrane. No właśnie - to nasze ciało migdałowate :-))). Pozdróweczka ciepłe ślę.
ot i anka Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 :)krótkie i jasne:) jak zwykle,Basiu:) miło przeczytać na dzień dobry!:) (bo wchodzę,patrzę,same nowe nicki!:)
Barbara_Pięta Opublikowano 12 Maja 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Dziękuję Aniu za ciepłe słowo. Pozdrówka ślę wiosenne :-)))
Rekomendowane odpowiedzi