Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Jakie to piękne kłaść się do snu z myślą że jutro będzie ładniej niż wczoraj i dziś Że pokaże nam iż warto jest żyć bo horyzonty nie są tylko ciemne czasem coś się tli Jakie to piękne budzić się widząc uśmiechy nie łzy czuć szczere ciepło od nich bijące Słyszeć śpiew ptactwa szum drzew krzyk bawiących się dzieci które przedrzeźnia świerszcz Jakie to piękne być świadkiem prawd którymi częstuje bezinteresownie kolejny ale inny dzień 6
kwintesencja Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar myśl zawarta w wierszu przeniosła mnie do czasów dzieciństwa, kiedy taki sposób patrzenia na świat wydawał się tak oczywisty pozdrawiam :)
Tectosmith Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @Waldemar_Talar_Talar Przypominasz mi, jak to jest pięknie, kiedy budzi mnie syn. Szkoda, że tak rzadko. Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zgadza się dzieciństwo to błogi stan - dziękuje za przeczytane - Pozdr.serdecznie. Witam - tak bywa w życiu raz tak a raz inaczej niż byśmy chcieli - Pozdr. @Rafael Marius - @Marcin Tarnowski - @Monia - dziękuje - 3
Rekomendowane odpowiedzi