Ten utwór został doceniony przez użytkowników. marekg Opublikowano 4 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 ten wers to przypadek siódmy napisany na peronie między spóźnionym a odwołanym pociągiem moje wiersze noszę w kieszeni nóż się otwiera 10
duszka Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @marekg Przypuszczam że na "zaśnieżonym peronie" :) Dobrze jest mieć wiersze "przy sobie" :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 Witam - podoba się - Pozdr.
Gizel-la Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @marekg W kieszeni często otwiera się nóż, a Peel nosi tam wiersze.. To chyba znacznie lepszy sposób na rozładowanie emocji... Ciekawie :) 1
kwintesencja Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2023 @marekg Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze przemyślane ułóżenie tych wersów, podoba mi się wiersz
beta_b Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Nie zabijaj (słowem). W dodatku impulsywnie, niechlujnie, między pociągami. Agresja pulsuje pod skórą. Mogę się mylić, ale z uwagi na tytuł i zbieżność publikacji tekst wzięłam do siebie. Chyba, że przypadek...? bb
marekg Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @duszka @duszka i to ciepłe zabójczo wiersze. \ dziękuję za komentarz. @kwintesencja @kwintesencja w pierwszym etapie tak wyglądał wiersz. Peronowy dodatek adoptowany na początkowe wersy miał rozbudować tekst ale czy ..... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. in platform @beta_b przypadek . 2
beta_b Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @marekg Ok, dobrze, to nie jest specjalnie modny tytuł, a że publikacja w bliskim czasie była, stąd skojarzenie. Przepraszam. bb
marekg Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @beta_b Byle do lata i pełni uśmiechu życzę !
Tectosmith Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @marekg Ciekawa miniaturka. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi