Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Bożena De-Tre Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 Wigilia. Mów do mnie szeptem - usłyszę go (głos) dłonią tańczącą, pokrytą mgłą. Dotyk pamiętam wciąż. Mów do mnie szeptem - jesteśmy sami. Moje wspomnienia i Twoja dłoń. Szepnij dwa słowa - dziś już rozumiem. Jestem gotowa wybaczyć… zapada noc. Patrz meteoryt i pierwsza gwiazdka. Słyszę Twe krzyki, nie czuję słów. Widzę Cię! Znikasz! Rodzisz się znowu… cisza jest wokół i pierwsza gwiazdka. Mów do mnie szeptem - zrozumiem już. Słowa przebrzmiały. Pustka przy stole. Jest biały obrus, pusty talerz… i ten miauczący kot. 8
Nata_Kruk Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 ... mój komp szaleje dzisiaj. Przyjemna wigilijna opowiastka, to dobry tekst na piosenkę, tylko muzykę dopisać i ... zaśpiewać... :) 1
Starzec Opublikowano 3 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2023 @Bożena De-Tre zgadzam się z Natą, jak to się można zasugerować:) Pozdrawiam:) 1
Rekomendowane odpowiedzi