Radosław Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Somalija Jaki drań taka bąbka.
Somalija Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Radosław Widzę, że jesteś w bojowym nastroju, jutro pewnie będą petardy... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Radosław Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Somalija Pewnie gdzieś będą. Ja wolę zimne ognie ;)
Somalija Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Radosław Ja jestem gotowa Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam mały zestaw i maleńki szampanik
Radosław Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Somalija Wszystkiego dobrego w nowym roku i w prozie i w poezji.
Somalija Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2023 @Radosław To jest myśl... ja się już ,,wypisałam" jeśli chodzi o poezję, ale proza może mnie pobudzić do działania... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję za życzenia, wszystkiego najlepszego
Rekomendowane odpowiedzi