Ten utwór został doceniony przez użytkowników. wolnosc_mojej_duszy Opublikowano 18 Listopada 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 niecierpliwa jestem nie potrafię doczekać świtu tych minut wyciszeń godzin ściągniętych warg źrenic utkwionych w zatarte rysy poezja we mnie nie umie kłamać dotyka bez pytania przesuwa prawdą po skórze do krwi do wybaczeń mój cichy jęk dochodzi do powiek oczy skuwa ogniem - nie chłodem dlaczego zatem drżę... w tysiącach słów milczę imieniem którego nigdy nie wypowiem zachłanna jestem zostań jeszcze na chwilę a wezmę nawet cierpienie byle twoje byle z tobą śnić na papierze 9
Deonix_ Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Prowadzisz tekst w ten sposób, że przytrzymuje czytelniczą uwagę. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba mój ulubiony wycinek, fajna, oryginalna metafora. Pozdrawiam, D. 2
Nata_Kruk Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Mnie także bardzo się podoba. Jeżeli to debiut, to bardzo udany. 1
wolnosc_mojej_duszy Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 @sowa bardzo dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Deonix_ dzięki - bardzo mi miło, że doceniasz sposób prowadzenia wiersza - chciałam, by zwalniał i przyspieszał według mojego "planu". Pozdrawiam @Nata_Kruk dziękuję - debiut tu - tak;) 1
Tectosmith Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha ha ha. Wybacz, rozbawiłeś mnie. Serio :-) Pozdrawiam :-) @wolnosc_mojej_duszy Witam na ich portalu :-) Wiersz bardzo ładny, bardzo emocjonalny i zmysłowy. Pozdrawiam :-) 1
tetu Opublikowano 19 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2023 Witaj. Podoba mi się. Nie ma tutaj kombinowania i zbędnego gadulstwa, za to są dobrze oddane uczucia. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne to. 2
wolnosc_mojej_duszy Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @tetu dziękuję! Z reguły dużo "gadam" w wierszach, ale czasem mam ochotę pomilczeć. I jak milczę to powstają takie właśnie ;) @Tectosmith dziękuję za dobre słowo! Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi