bronmus45 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 ~~ Ten, kto służalczo swoje imię plami, co pieczętuje wciąż własnym podpisem - na zawsze wiąże się już z łajdakami; hańbiąc potomnych swoim życiorysem. ~~ Z smyczą na karku przez całe życie - sprzedał swą duszę za byt przy korycie. ~~ Honor był / jest obcym dlań dookreśleniem, - miano homo sapiens .. nieporozumieniem. ~~ 5
Konrad Koper Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @bronmus45 Ostatni - najbardziej !!!
Tectosmith Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam serdecznie :-)
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @bronmus45 Mogłabym poprosić o lekką przeróbkę utworu? @Bożena De-Tre Ty co służalczo swoje imię plamisz…zwrot podmiotu lirycznego do konkretnego adresata.Puenta dwuwersowa byłaby super klamrą też.Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @bronmus45 Smycz na twym karku przez życie całe.Fajny wiersz ale uporządkuj proszę bo masz potencjał..jak ten wiersz..pozdrawiam
bronmus45 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Bożena De-Tre - dobrze byłoby, abyś zechciała wysłać mi swoje propozycje zmian na priv ..
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @bronmus45 Jeżeli dzisiaj znajdę czas to tak zrobię.Póki co prac Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w nadmiarze mam..tyle że fajnych..pozdrawiam
bronmus45 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Bożena De-Tre @bronmus45 @Bożena De-Tre - dobrze byłoby, abyś zechciała wysłać mi swoje propozycje zmian na priv .. To może tak: ~~ Ty, co służalczo swoje imię plamisz, firmujac fałsze wciąż własnym podpisem - na zawsze wiążesz się już z łajdakami; hańbiąc potomnych owym życiorysem.
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @bronmus45 swym wyrzuć!!! @Bożena De-Tre z 3 linijki „ już” wyrzuć! @Bożena De-Tre Brudnym życiorysem!!!!
bronmus45 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Bożena De-Tre ~~ Ty, co służalczo swoje imię plamisz, firmujac fałsze wciąż własnym podpisem - na zawsze wiążesz się już z łajdakami; hańbiąc potomnych brudnym życiorysem. ~~ PS. wpisałem brudnym zamiast owym - reszta Twoich uwag już była nieaktualna - zamieniłem pewne słowa, ale muszę trzymać się zasady 11 - zgłoskowca ..
Bożena De-Tre Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @bronmus45 no i dobrze.Trzymaj się a ja „ sobie „ podziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Nata_Kruk Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Bronmus... adresik każdy dopowie sobie, wedle 'uznania'.. ;) Edytowane 9 Listopada 2023 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
bronmus45 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 @Nata_Kruk - tak sobie myślę, że wiele z tych "domyślnych" adresów będzie tożsamych .. 1
sam_i_swoi Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miano albo nie miano?
Rekomendowane odpowiedzi