Ewelina Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 (edytowane) likier - słodycz jak nóż ostra melodia z ucha płynąca do serca do cna do końca! przelotem tu byłam a teraz ramiona drżące splatam i rzeki wzbierają księżyce jaśnieją kontury lasów zaspane - czernieją oddalam się od szeregu głów oddalam od zgiełku miasta w krąg ciszy i ciepła duszą się wtapiam Edytowane 2 Listopada 2023 przez Ewelina (wyświetl historię edycji) 2
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Ewelina Zatem miłego odpoczynku od miejskiego zgiełku. 1
Ewelina Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Rafael Marius dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach, lubię te małe "ucieczki". 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja i małe i duże. U mnie dzisiaj i wczoraj cicho. Większość ludzi w Warszawie nie jest stąd, zatem wyjeżdżają tam skąd ich ród. 1
Ewelina Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Rafael Marius to możesz cieszyć się ciszą :) Ja lubię ciszę i samotność. One pozwalają mi osiągnąć balans w życiu. A balans tak jak balsam jest kojący :) 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też, gdy byłem zdrowy chodziłem na spacery w odludne miejsca, a takich w okolicach Warszawy, wbrew pozorom, nie brakuje. Można chodzić wiele godzin i nikogo nie spotkać. 1
Ewelina Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Rafael Marius a teraz jak robisz? 1
Rafael Marius Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz gorzej słyszę zatem hałas mniej przeszkadza. I też jest ciszej, bo już nic nie budują nowego jak na razie, ani nie burzą. 1
Tectosmith Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Ewelina I kolejna perełka. Bardzo emocjonalny i kolorowy wiersz. Z przyjemnością czytałem. Pozdrawiam jesiennie :-)
Rekomendowane odpowiedzi