RafałStudziński Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Błazen z urodzenia Z głowy wyrastają mu trzy rogi: Kłaniam się, mój Królu drogi Jego strój pełen łat w kolorze: Widzę Panie, żeś w Humorze Jako berło kijek ma drewniany: Rozbaw Błazna dla odmiany Dzwonki słabiutkie wydają Tony: Bom już w Duchu wypalony W ten przychodzi do niego Żona: Zdejmij czapkę, włóż Koronę! To on na to: Spierdalaj Stara Kurwo! … a Ty Lowelku jedź. " Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " ♫ Gintrowski, Kaczmarski, Łapiński "" ♫Andrzej Wawrzyniak & Michał Wiśniewski "" ♫Kras Edytowane 5 Grudnia 2023 przez RafałStudziński (wyświetl historię edycji) 2
Leszczym Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 @RafałStudziński Co za tekst!! Co za muza!!
RafałStudziński Opublikowano 5 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @Leszczym To dziecinny tekst, pokazujący dziecinne zachowanie, takie typowe fochy chłopca. Podobno facet to takie duże dziecko, do miana mężczyzny trzeba dorosnąć, zdjąć galoty i ubrać spodnie ;P Jutro chyba złożę biurko, siądę i popracuję trochę nad tekstami, tymi które popełniłem... Już pierdylion razy chciałem usunąć te moje badziewne foszki w dziecięcym stylu, zamiast tego część pokoloruję i se tutaj to opublikuję. Kochany Leszczymie nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo jestem na siebie wkurwiony, że piszę chuj wie co i chuj wie po co, bo dla Niej to chciałbym po prostu żyć i cieszyć się życiem.
Leszczym Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @RafałStudziński W sumie mam dokładnie tak samo. Piszę chuj wie co chuj wie po co i nawet chuj wie dla kogo :)) Mnie Twoje proszę Kolegi Rafała wpisy się podobają. Do tego często podrzucasz bardzo ciekawe artystycznie linki muzyczne, także te wpisy naprawdę są.
Rekomendowane odpowiedzi