Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

,,, Rrr... wybacz mieszanie, ale tak czytam. ,,, MOCNE... kobiece.. przeciew...
    • @Waldemar_Talar_Talar... Waldku, może.. kkieeedyś.. wybierzemy się wspólnie na wędrówkę, by posłuchać.. krzyku wróbli..:)   @Migrena... tak, 'zalegalizowałam' sobie samej moją.. tycią.. niezależność... :) a słowo znane moim bliskim i bardzo je lubię... :)  Tu niepotrzebna zgoda świata i.. hymny.. :)   Tak, chyba mi już.. wiosennie. Dzięki za wejście.   @Berenika97... obserwuję, co wokół, a 'Ona..' jest dla mnie bardzo ważna, bo tutaj się urodziłam, więc czaaasem gdzieś 'ją' wplatam i żal, że ciągle jest podległa komuś, zależna od kogoś i licho wie, co jeszcze... w tym wszystkim inni ludzie, którzy pomyślą podobnie oraz.. sprzedajni polEtycy, zatem.. chodzi też o tę wielką wolność, która jest brukana, rwana, itp... ale i ludziki jakby uśpieni -  celowo.!!! U mnie w domu, raczej nikt nigdy nie.. musiał zamarudzić.. chyba, że na.. bąka..: ) zrozumienie było jak potrzeba. Mądre pouczenia zawsze 'w cenie', korzystałam nie raz, nie dwa...  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

... pięknie określone, w istocie tak jest... mała wolność, ale nasza - moja - Twoja -... Dziękuję Ci za.. bezcenny komentarz.!!!   Pozdrawiam Was serdecznie.
    • @MIROSŁAW C. Serdeczne dzięki :)   Deo
    • To jedynie.. "wspaniały" świat... on taki jest, ale ludzie zachłanni niszczą go... Wersyfikacja do korekty, jak dla mnie, ale treść... super.!
    • Zemst(k)a   do szpiku gnata zmarzły wystrychnięty na dudka              zliczam gwiazdy nad głową ona z lustrem dialogi i wciąż czekam na wejście kiedy sygnał mi puści zemsty tutaj potrzeba ileż można tak wróżyć    pod stopami lodowce piach znad morza zdziwony że traktory od butów plażę wniosą na schody ale wreszcie 'esemes' palce blade od mrozu - wisz mamusai est chora inym razem steniety -        czytam kminię i dumam gdzieś w pobliżu przystanę chęć coś jakby umarła... a już welon i szaty...                    może z lekka się zdaje ale coś mi tu śmierdzi dam jej prezent gdy wyjdzie - shit - ktoś obok niestety                                      *   pudełeczkiem obraca na coś jest w niej nadzieja nagle spore zdziwienie bo to tylko chusteczka - teraz sobie dośpiewaj - ten co ma ma cztery rogi...  zasmarkana i świetnie bo gdy mrozi nos siąpi      marzec, 2026      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...