Klip Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Gabinet młodej lekarki z Kłody odwiedził pacjent (nie całkiem młody). - Zapewne jakąś mam infekcję, chciałbym więc proszki na erekcję, gdyż ustawiczne dręczą mnie wzwody. Edytowane 31 Października 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 Świetne, a zobacz "całkiem niemłody":). Pozdrawia,/
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) młoda lekarka po czterdziestu latach aktualna:))) W gabinecie młodej lekarki z Olkusza pacjentowi sterczało coś z podbrzusza lekarka zlapała pod fartuch schowała rzekła: proszę nie gadać tylko się ruszać Edytowane 31 Października 2023 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
Klip Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak mam to rozumieć? Bardzo dziękuję za pochwałę i pozdrowienia. @Jacek_Suchowicz Świetny komentarz. Dzięki za serduszko. @Franek KPodnosisz mnie na duchu. Dziękuję za Serduszko. Pozdrowienia dla wszystkich czytelników.
Marek.zak1 Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @Klip Zamiast nie całkiem młody -> całkiem niemłody, ale to tylko luźna propozycja:). M
Klip Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) @Marek.zak1 Gdy w szranki staje całkiem niemłody Nie całkiem młoda ma dąsów powody. Pozdrawiam i dziękuję. Edytowane 1 Listopada 2023 przez Klip (wyświetl historię edycji) 1
Rolek Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Klip Na rubieży gumna pomysł Młodej Lekarki Aby smutnym ludziom do głów wkładać latarki W zimie długie noce Straszą ciemne moce Tak światło zło przepędzi w inne zakamarki 1
Klip Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 @Rolek To prawie jak latarkowy kaganiec oświaty. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi