Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miniaturkowa moda się szerzy :)
Cóż moge powiedzieć - kilka słów, a skojarzeń tak wiele, że pojęcia nie mam, które z nich powinno stać się tym najważniejszym. A może ja jeszcze go nie zauważyłam?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wspominałem już, że mnie rzadko miniaturki oszałamiają. Teraz też stwierdzam, że choć rzecz czytało się dobrze i choć otwiera ona furtkę na interesujący obraz, to raczej jej nie zapamiętam. Gdybym był Tobą, to trochę by mnie kłuło zestawienie łez z deszczem: to już wiele razy było. Tym niemniej, miniaturka jako całość spodobała się i wyniosę z niej miłe, choć ulotne wrażenia :)

Pozdrawiam, Antek

Opublikowano
Antoni - cały wiersz przyszedł mi do głowy "sam", po prostu te słowa pojawiły się w mojej głowie, dlatego nie zastanawiałem się nad zestawieniem łzy-deszcz... wszystko jest ulotne :)
Izo - dziękuję i nawzajem :)
Pansy - hm, ja bardzo lubię deszcz, lubię przebywać na powietrzu, gdy pada, czuć go na sobie, na swojej skórze... hm może temat na kolejny wiersz? :)
Jay Jay - dzięki

pozdrawiam gorąco wszystkich
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

też tak mam :o) [a dzisiaj pada u mnie od rana, więc zdążyłam już parę razy zmoknąć] więc z przyjmnością przeczytam Twój kolejny wiersz o deszczu!

pozdrawiam,
Lady of the Rain