Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zuchwały plan peela

Leszczym

Rekomendowane odpowiedzi

Peel ma plan niebywały wręcz zuchwały

ot usiąść i osiąść którejś z jesieni

(faktycznej, a nie kalendarzowej)

na całej stercie liści laurowych

(chwała ach chwała)

Warszawa – Stegny, 28.09.2023r.

Edytowane przez Leszczym (wyświetl historię edycji)

@violetta Violetta, zapewniam Cię, naprawdę zapewniam, że nic nie wciskasz. Wciska się szajs. A Twojej książce lata świetlne do czegoś takiego - wiem, bo sprawdziłem. Ja z kolei drugiej książki pt. Znowu na nowo w ogóle nie mogę wydać, wydawcy nawet jednym zdaniem mi nie odpowiedzieli na propozycję, której notabene nie czytali nawet :// I to mnie trochę boli, nie powiem. Piszę więc czwartą książkę pt. Dzięki że jesteś i namawiam kogoś do twórczej współpracy przy książce piątej, gdzie mamy jakiś zarys tekstu i mam pomysł na tytuł, ale go jeszcze nie uzgodniłem :)) 

@violetta akurat nie znam. Zresztą ktoś kiedyś zarzucał mi fragmentaryczność - i jak teraz sobie patrzę na swoją poezję, fb i gdy sięgam pamięcią do przeczytanych i obejrzanych to choć są niewątpliwe luki to jednak na te zarzuty trochę mnie śmiech bierze ;)))

@iwonaroma ale ja usiąść chcę ;) Mój wierszyk jest rzecz jasna bardzo taki sobie, ale płyta 1 - 800 - Oświecenie jest i będzie czymś mam wrażenie ważnym...

@iwonaroma Wiesz ja z Taco się zgadzam tylko jakby zupełnie od innej strony, wierząc w sprawy duchowe najogólniej widzi mi się żeby tymi sprawami zajmowały się osoby naprawdę wierzące z rozbudowanymi sumieniami, sercami i duszami. I które chcą nad tym pracować i nad sobą również...