Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Stary kocur kości grzeje i z kociaków cicho śmieje. Przecież jeszcze ma w pamięci swój miniony wiek kocięci.   Figle, bójki i swawole, i wyprawy własne w pole, gdy to myszki szarej szukał, a wystraszył się ogórka.   A Ty jeśli szukasz sensu, wśród tych prostych moich wersów, to odpowiem bez oporów: Łączka, to jest nasze forum.   Resztę sobie poukładaj, wyobraźni pracę zadaj. Na tym kończę te wywody. Kocur stary, Duchem młody.   Pozdrawiam :)              
    • @Domysły Monika   Cały dzień szukałem internetowej Krytyki Literackiej, a papierowa kosztuje około trzydzieści złotych, zobaczymy jaką otrzymam odpowiedź, dodam: od mojego ostatniego tekstu minęło czternaście lat, pisał będę - kiedy będę chciał, teksty, które mam na Wordzie - wyślę Redakcji i dodam: "wyrażam zgodę na brak publikacji roku powstania mojego tekstu, zresztą: moje teksty i tak posiadają charakter uniwersalny, mogą Państwo publikować dowolnie - byle zgodnie co - do okoliczności", tak: wcześniej moje teksty publikował pan redaktor Tomasz Sobieraj - nie mogłem znaleźć jego adresu elektronicznego.   Gdyby jakaś osoba chciała mi odpowiedzieć: będzie musiała przyjąć mój poziom i przejść przez sito Redakcji.   Łukasz Jasiński 
    • @Leszczym Oblicze człowieka to niezliczoną ilość ...tak jak mówisz z biegiem wszystko się zmienia a nawet gdy stoisz w miejscu i tak się zmienia ... Twój tytuł "Było takich dwóch" jeden pyta -drugi słucha . Wybór jest zawsze - on jest jest tak zwaną wolnością....jak zjesz marchewkę to fakt zostanie tylko kij ale on wcale nie jest symbolem kary ..  
    • @Łukasz Jasiński i to jest to .... Realizuj - SIEBIE. Nic nie musisz od początku zacznij z tym co masz - doświadczenie. Łukasz jest wiele dróg jesteś "Twardy drań" pokonasz trasę choćby sam ... Mentalnie Łukasz trzymam za Ciebie kciuki że Hej!!!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wsypało się ostatnio trochę kotków na forum, więc pozwoliłem sobie moje dwa również dorzucić do tego ogródka. :) Łączka jako bonus w promocji ;)   Pozdrawiam          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...