czkawka Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 "Proszę", "dziękuję". To słowa, za które nie pójdę do piekła. Biję się w pierś i pełznę. Zmieniam się mimochodem, Wpadam w morze niedopowiedzeń. Dobijam do brzegu, a ty łowisz mnie w sztormie. Unikam spojrzenia. Jest zimno, nieprzyjemnie. Więc przepraszam. Dorzucę ci jeszcze trzy inne słowa uniżenia. Nie upadnę, będę zbawiona. Prawda? 6
Tectosmith Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @czkawka Zastanawiający wiersz. Odpowiedzi na pytanie nie znam. Pozdrawiam serdecznie :-) 2
Rafael Marius Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @czkawka Grzeczność nic nie kosztuje i wiele pomaga, a grzecznemu każda kraina szczęśliwa. 2
czkawka Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @Tectosmith dziękuję bardzo za komentarz! Myślałam, że ktoś tu przewidzi przyszłość peela Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Rafael Marius dziękuję bardzo za komentarz! Szczęśliwa kraina brzmi obiecująco! @Tectosmith @Rafael Marius pozdrawiam ciepło 1
poezja.tanczy Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 @czkawka Przyjemnie się czytało I to zastanowienie Skłania do zastanowienia :) 2
czkawka Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 @poezja.tanczy dziękuję bardzo za komentarz, cieszę się że zastanawia. Serdeczności 1
Bożena De-Tre Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2023 @czkawka Upaść żeby się podnieść to świetne uczucie…i nie być ofiarą „ pękniętego k..( przepraszam ale tato mój wiedział co mówi…lubię ten zwrot i chętnie cytuje.Dobry to rozbudowania..dla wszystkich. 1
Rekomendowane odpowiedzi