duszka Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 gdy dzieci płaczą to wszystkim co mają - całe zranione 7
duszka Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Rafael Marius Cieszy mnie, że zjarzałeś :) 1
iwonaroma Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 Fakt, dzieci są całościowe we wszystkim 1
viola arvensis Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2023 @duszka niewątpliwa prawda. 1
staszeko Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Eee tam… Najczęściej płacz dziecka to testowanie rodziców: na ile można dokazywać i całkiem słusznie, bo skąd mają wiedzieć? Całym sobą to płacze facet po czterdziestce, któremu już… no, nie napiszę co. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
duszka Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To dla mnie szczerość, atentyczność, która z biegiem czasu mniej lub bardziej ulega "planującemu, kontrolującemu myśleniu". Dziękuję Ci :) Dla mnie też :) Dziękuję! Zaprzeczam zdecydowanie i z przekonaniem :) Jedyne, co moge w kierunku twoich przemysleń dodać, to to, co napisałam Iwonie - że z biegiem czasu dołącza sie do ich przeżywania "planujące i kontrolujące myslenie", ale nie ma ono nigdy takiej mocy, jak u dorosłego. A co, do mężczyzn, to może Ty wiesz lepiej :) Dziękuję i równiez serdecznie pozdrawiam. @Tectosmith@poezja.tanczy Miło mi i dziękuję :) 2
Rekomendowane odpowiedzi