poezja.tanczy Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Z cyklu: 350 uniesień duszy Złośnik Nie szukaj spokoju gdzieś obok Nie szukaj spokoju w świecie Spokój nosi się w sercu Jeśli jeszcze nie wiecie Spokój to miara szczęścia Spokój dostarcza radości Medytuj na każdym kroku A nie zaznasz chwil złości //Marcin z Frysztaka Wszystkie moje książki Za darmo Znajdziesz na stronie: wilusz.org 6
duszka Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 @poezja.tanczy Medytując zaglądamy, czy zanurzamy się głębiej... Tam zawsze jest spokojniej. Tak, każdy krok powinien być głębszy :) Pozdrawiam. 1
Rafael Marius Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja się z tą myślą zgadzam, bo jestem introwertykiem Ale dla ekstrawertyków to raczej niewykonalne. Oni potrzebują bodźców z zewnątrz. Również tych uspokajających, typu las, czy morze, a czasem czułe ramię. 1
poezja.tanczy Opublikowano 10 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) @duszka Pytanie co zobaczymy. A może sobie samego siebie wyśnimy @Rafael Marius Mam tak jak Ty, więc nie znam innego. Może faktycznie niektórzy nie dadzą rady bez wspomagaczy, hmm.. @iwonaroma Dzięki za czytanie Edytowane 10 Września 2023 przez poezja.tanczy (wyświetl historię edycji) 2
Gość Franek K Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 Więc medytujmy: panie, panowie. Z pewnością nam to wyjdzie na zdrowie :)
poezja.tanczy Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Franek K Nie inaczej :) Dzięki za zatrzymanie @Sennek Dzięki za czytanie
Rekomendowane odpowiedzi