duszka Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) takie mieć żeby skrzydła mogły nas unieść jeszcze i ponieść w dal wiem, że "tak" albo "nie" bez miłości ważą najwięcej Edytowane 6 Września 2023 przez duszka (wyświetl historię edycji) 7
Rafael Marius Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 @duszka Czasem lepiej nic nie mówić, gdy się nie wie co powiedzieć w trudnej sytuacji. 1
violetta Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 Im więcej się powie, tym większa energia:) 1
poezja.tanczy Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2023 @duszka Bo miłość to jak struga powietrza na której się wznosimy Wszystkiego dobrego :)
duszka Opublikowano 6 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W wierszu nie chodziło mi o mówienie, lecz o myśli, które mogą (za bardzo) obciążać nas samych - te bez miłości w sobie... Ale i twoja wypowiedź może być myślą ułatwiającą / odciążającą życie :) Zmieniłam tytuł na taki, jaki miał wiersz na początku - chyba bardziej nakierunkowuje na jego wypowiedź. Dziękuję Ci :) Coś w tym jest... Trafia do mnie :) Ale, tak jak wyżej wspomniałam, chodziło mi o własne, szkodliwe, obciążające nas samych myśli. Zmieniłam tytuł, żeby to podkreślić. Dziękuję Ci! Zastanowię sie nad tym, chociaż, tą przestrzen "pomiedzy" zostawiłam chyba świadomie - dla czytelnika... Najczęściej tak robię. W te niedomówienia może on włączyć osobiste treści czy przemyślenia. Dziękuję Ci za miłą i przemyślaną odpowiedź :) Tak, to ona jest naszymi skrzydłami :) Ładnie to zobrazowałeś. Dziękuję i Tobie również wszystkiego dobrego :) @Dragaz Dziękuję Ci za czytanie i serce :) 2
Rafael Marius Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak teraz jaśniej. Generalnie to ja rozumiem Twoje wiersze, ale tym razem to faktycznie miałem problem. 1
Leszczym Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2023 @duszka Tu jest Duszko kapitalna myśl, że skrzydła nic nie ważą w locie, a przy chodzeniu bardzo ciążą. To jest naprawdę godna myśl !!! 1
duszka Opublikowano 9 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To Twoja myśl i interpretacja - pasująca do wiersza i piękna :) Dziękuję! 1
duszka Opublikowano 11 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2023 @Tectosmith Dziękuję Ci :)
Rekomendowane odpowiedzi