Ten utwór został doceniony przez użytkowników. violetta Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2023 pierwszym jesiennym liściem spadniesz u moich stóp obmyj twarz wodą niebieskich dzwoneczków złap mnie ulewnym deszczem słodkim pachnącym wrzosem z zachwytem poddam się 15
duszka Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @violetta Czemu się śwaidomie poddajemy, w to się zanurzamy... A gdy jeszcze z zachwytem, to jest to cudowne. Twój wiersz wyzwala to uczucie :) Pozdrawiam. 1
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @duszka wszystko nieuniknione:) dziękuję za serduszka:) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oznaki jesieni już się pojawiają. Pierwsze liście już żółkną. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dzwoneczki mam białe. 1
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius chodzisz po mieście i uwieczniasz przyrodę :) 1
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj się udało. Ale przez kilka dni trzeba było siedzieć w domu. Lato jeszcze dobrze się ma. Nawet dzikie róże ponownie zakwitły. Na Placu Grzybowskim zrobili taki duży stół i będzie kolacja szabasowa, dla każdego kto przyjdzie.
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius A dziś musiałam kupić nowe balerinki:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty dużo się ruszasz to się zużywają?
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius latem więcej:) w pracy też się ruszam:) jestem zachwycona pracą, szefa mam bardzo uroczego, lubi rozmawiać po angielsku, także mam praktykę non stop :) lubi rozmawiać o biznesie, ogromne pieniądze zarabia, ale płaci też duży podatek:) zreszta na moim piętrze sami biznesmeni:) kilku jest bardzo przystojnych, już mówią mi dzień dobry:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ładnie, że Ci się udało. A co to będzie dalej...
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius dobrze się obracać w takim towarzystwie, mam ambicje:)
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jakie?
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius żyć tak normalnie z Bogiem :)
Rafael Marius Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to dobrze, bo już myślałem, że chcesz zostać panią dyrektor.
Bożena De-Tre Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @violetta Łana konkretna prośba zadaniowa. 1
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Rafael Marius ja tylko dostaję papierki i je rozliczam. nie jestem zawalona pracą. parę pracowników na krzyż, teraz to każdy chce być kimś. 1
violetta Opublikowano 1 Września 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @Bozena1957 no tak, nasz mózg nie widzi różnicy pomiędzy realem a wyobraźnią i zaprowadzi nas tam:)
poezja.tanczy Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2023 @violetta Brak czynu, czasami przynosi zaskakujące efekty Miły wiersz, Wręcz jesienny Pozdrawiam ciepło :) 1
Bożena De-Tre Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 @violetta Raczej każdy kogoś (nieudolnie często )naśladować próbuje.Być Kimś? Tak powinno się chcieć być KIMŚ.Trzeba znależć życiową role…suflerem nigdy nie chciałam być chociaż ktoś może lubieć-:)
staszeko Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2023 Z wiersza przebija pragnienie poznania kogoś budzącego nieziemski zachwyt. Może to ten przystojny cudzoziemiec na piętrze? Tylko o spadający liść w biurze raczej trudno… Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi