Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Bliskość tak bliska odebrana Zgrzytliwie pociągu kołami Przez dzień, noc całą, do rana Wciąż razem, a jednak sami Obecność tak obecna, krucha Porcelana, jej dotyk ostrożny Tęsknota na wszystko głucha Samotna jak krzyż przydrożny Miłość tak gorąca, wzajemna Widzi Cię, szepcze i pamięta I wspólna wiedza tajemna I Ty ku mnie uśmiechnięta 10
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 piękne, szkoda, że tak daleko mieszkasz:) 1
Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @violetta dziękuję, Wiolu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 choć nie sami lecz samotni niby razem lecz osobno chodzą smutni i markotni miast z czułością siebie objąć zakochanie czas im ukradł nie umieją kochać wcale kto nauczy pielęgnować aby miłość kwitła stale :) 2
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki pozdrawiam Cię z przepięknej, bogatej Polski:) 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Dobry, Zły i Brzydki Nie pozostaje nic innego, jak poszukać innej, gdy ktoś ma jeszcze ochotę na romanse.
Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius To co pozostaje, to wykazać się cierpliwością. Rozłąki nie są wieczne, chociaż bolą 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zrozumiałem, że rzecz idzie o rozstaniu. 1
Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius i o tym co pomiędzy nimi 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomiędzy nimi jest na ogół zwodnicza nadzieja. To nie dla mnie. Ja się zabierałem do roboty jeszcze przed antycypując nieuchronny bieg wydarzeń. Zatem można było liczyć na miękkie lądowanie. Zresztą, kto tak nie robił w moim środowisku. Gra była poniekąd uczciwa. 1
Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius nie jest zwodnicza, jeśli ma się pewność... 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W miłości pewność? Nie spotkałem. 1
Jacksons Fan Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius przykro mi... 1
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius bo nie otworzyłeś się na miłość:) zostało Ci niewiele czasy;) 1
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewna jest tylko Miłość Boża, a ta ludzka ze swej natury taką być nie może.
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius może, nimfa Cię pobudzi:)
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boże uchowaj. Nimfy to ja omijam szerokim łukiem. Lubię tylko dziewczyny sąsiedztwa.
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius mamy tyle Ukrainek, Białorusinek, Polek:) do wyboru, do koloru:)
Rafael Marius Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda Warszawa już przed najazdem wschodnich piękności była miastem kobiet, zatem mężczyźni byli w uprzywilejowanej sytuacji. A teraz jest jeszcze łatwiej. Tyle, że mnie to już po 30tce romansów się odechciało. To raczej zabawa dla młodych. Wcześnie zacząłem, wcześnie skończyłem. Swoje zrobiłem. W tym temacie nie narzekam.
violetta Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 @Rafael Marius ostatnio czytałam, że 92 latek randkuje:) a Ty młody jeszcze jesteś:)
Rekomendowane odpowiedzi