Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Kiedy patrzysz — zakładam maskę. Nie kłamię. Ja się tylko składam z Twoich wyobrażeń, pragnień, z domysłów w cieniu spojrzenia.   Czy to złe? Nie wiem. Bo może właśnie wtedy jestem najbliżej tego, kim chciałam być.   Czasem — jestem milczeniem. Czasem — snem o mnie, którego nie miałam odwagi śnić.   Ty jesteś lustrem, w którym uczę się kochać to, czego się bałam.   I chociaż przeglądam się w Twojej obecności, czasem chcę zdjąć wszystko i zapytać:   Czy spojrzysz na mnie jeszcze, gdy nie będę Twoim wyobrażeniem?
    • @violetta coś za coś. indyk z ananasem - zapieprz jak małpka. chleb z żółtym serem - życie na luzie.
    • @sisy89 mnie się podoba :) realizm pieprzonego  udawania.  
    • @jaś ale ty masz luz, a ja muszę zachrzaniasz jak małpka:)
    • @violetta właśnie przechodziłem przez rzekę. woda zimna i głęboka :) jestem wysoki a woda sięgała mi do brody. plecak na rękach ponad głową @violetta głównie włóczę się po lasach. @violetta ty indyka z morelami a ja siadam na powalonym drzewie i mam kanapki z żółtym serem i dwa jabłka.   to nie jest sprawiedliwe :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...