Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Wal   Rozumiem, że Twój utwór jest bardzo osobisty i emocjonalny. A co do pytania , to jeśli jest to pożegnanie, to to zdanie jest pięknym aktem odpuszczenia. Podmiot literacki (czyli Ty)  wyznaje swoją prawdę, ale zdejmuje z kobiety ciężar winy. Mówi jej: "Odchodzę i zostawiam Ci moje słowa, ale masz pełne prawo kochać kogoś innego. Życzę Ci, żeby ten ktoś dał Ci oparcie". Niezwylke dojrzały i chwytający za serce fragment.    Oczywiście można dokładnie przeanalizować każde zdanie, ale chyba nie o to Ci chodzi. :) 
    • @Berenika97  bardzo trafnie ;) pozdrawiam 
    • @Konrad Koper Bardzo podoba mi się stylistyka

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Christine   Bardzo dziękuję!  Też tak uważam. :)  Serdeczności! :)  @bazyl_prost   Bardzo dziękuję!  Z duszą jest jak z człowiekiem - jak trafisz na banalnie nudny egzemplarz, to nawet najgłębsze spojrzenie nie pomoże. No i wszystko zależy od perspektywy - dla Ciebie może to być banalna nuda, a dla właściciela duszy - strefa chroniona.    Serdecznie pozdrawiam. :)
    • @andrew   Bardzo dziękuję!    Niech więc to serce bije jak najmocniej pod naszym gorącym, letnim niebem.  A słowa zakwitły równie pięknie. Serdecznie pozdrawiam. :) @Jacek_Suchowicz   Bardzo dziękuję za kontynuację!    bo słodycz malin szybko dojrzewa, a po wakacjach inaczej śpiewa...   Serdecznie pozdrawiam. :)  @Wiechu J. K.   Bardzo dziękuję!    Sierpień bez odrobiny zmysłowości po prostu nie byłby sobą. :)) Dziękuję za miłe słowa!  Serdecznie pozdrawiam. :) @Marek.zak1   Bardzo dziękuję!    Dokładnie tak!  Pięknie dziękuję i również pozdrawiam słonecznie i sierpniowo. :)  @Christine   Bardzo dziękuję!    Niezwykle miło mi to czytać. Dziękuję za tak wrażliwy i piękny odbiór! Serdecznie pozdrawiam. :)  @JuzDawnoUmarlem @Leszek Piotr Laskowski @Wal @Benjamin Artur @Natuskaa   Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...